Uw gebied is de locatie die gasten gebruiken om uw site op te sporen. Squarespace is uw webhost en waar uw webpagina-records worden opgeborgen.
Laatst vernieuwd Walk 31, 2023

Hoewel ze nauw met elkaar verbonden zijn, zijn webfacilitering en ruimtefacilitering twee unieke administraties. Web heeft winkelinhoud, vergelijkbaar met een site, op webservers. De ruimte heeft gebiedsnamen, dit zijn de adressen die gasten helpen om naar de inhoud van de site te gaan.

Deze gids geeft inzicht in het onderscheid tussen de twee soorten faciliteren. consultancy

Web faciliteren
Een webruimte geeft de ruimte waar u de inhoud van uw website laat zien, vergelijkbaar met tekst, afbeeldingen en opnames. Het is niet gegarandeerd dat een web de locatie geeft die gasten gebruiken om op uw webpagina te komen, webdevelopment

Op het moment dat u een webpagina bouwt met Squarespace, is Squarespace uw internetbezit. Dit is echt de bedoeling dat we niet alleen apparaten geven om uw inhoud te maken en ermee om te gaan, we geven ook een plek op internet om uw inhoud te laten zien. Elke Squarespace-site wordt op onze servers weggezet, zoals hoe echte winkels ruimte huren in een winkelcentrum.

Ruimte faciliterend
Een spatie heeft een ruimtenaam, die gasten kunnen gebruiken om u op te sporen. Een ruimtenaam lijkt op een wegadres dat individuen naar het gebied van uw site leidt, maar het is niet de inhoud die gasten zien wanneer ze uw site bezoeken.

Gebied heeft winkelruimtenamen en werkt met hun inschrijving. In het geval dat u een ruimte gebruikt die is aangemeld via een externe leverancier, zoals GoDaddy of Float, zijn zij uw ruimtehost en regelt u uw ruimte via hen.

Op het moment dat u een Squarespace-site maakt, wordt u bijgevolg een inherente ruimte gedegradeerd, zoals uwsite.squarespace.com. U kunt ook gehandhaafde ruimtes naar Squarespace verplaatsen of een ander aangepast gebied registreren.

Hoe de twee hosts samenwerken
U kunt ten minste één aangepaste ruimte aan uw site koppelen door een Squarespace-gebied in te schakelen, een gebied naar Squarespace te verplaatsen of een gebied van een andere leverancier te koppelen.

Ongeacht wie uw gebied heeft, gasten zullen uw door Squarespace gefaciliteerde webinhoud zien terwijl uw ruimte is verbonden met uw Squarespace-website. Ongeacht of u verschillende ruimtes gebruikt, ze gaan allemaal naar een eenzame essentiële ruimte. Dit is vergelijkbaar met de manier waarop u een e-mail vooruit kunt laten gaan, beginnend met het ene e-mailadres en vervolgens naar het volgende.

Betalen voor faciliteren
Wanneer u overstapt naar een betaald Squarespace-abonnement, bevat uw arrangement alleen webondersteuning, maar u kunt ook tegen betaling ruimtes via Squarespace inschakelen. Ervan uitgaande dat u een jaarlijks oplaadplan nastreeft, komt u mogelijk ook in aanmerking voor één gratis aangepast gebied voor uw meest memorabele jaar.