Skärma ner din datoriserade kontorsbeslutsamhet med hjälp av våra användbara tio tips om att välja en webbplatsarkitekturorganisation.

1) Titta på deras egen sida

Gillar du det? Erbjuder det dig? Innehåller den alla de typer av förmågor som du letar efter, till exempel fantastisk webbplatsarkitektur, runt planerat användargränssnitt, mycket konstruerat, chips bort på mobiler. Bländar det dig? seo stockholm

2) Begär att få kolla upp deras portfölj

Är de kontextuella analyserna senare? Uppfattar du organisationens namn? Gör en sökning på Google och se till att organisationerna finns och har just den sajt som kontoret planerat. Gillar du webbkompositionerna de har skapat? Fråga dig själv: Tilltalar de organisationen väl? Skulle du kunna använda den här sidan? Har de insikt i webbkomposition inom ditt område? Uppfyller sajten sina mål?

3) Ta verkligen en titt på referenser

Fråga om de kan skicka referenser eller hyllningar från kunder till dig. Se också till att du tittar på dem när du får dessa hyllningar. Slå upp kunderna och se till att hyllningarna är äkta.

Fråga till sist hur länge organisationen har varit igång. Ålder gör i allmänhet ingen skillnad, men det hjälper till att känna igen erfarenhet.

4) Kapacitet

Alla kontor kommer att vara bra på vissa saker och inte på andra. Ta reda på vad de har insikt i och vad de kommer överens på ett beundransvärt sätt, de har ofta en anlag för någon nöjd administrationsinnovation. Ofta är det användbart att få CV:n för all personal använda. De bästa organisationerna kommer att ha en jämvikt av webbaserad marknadsföring, förbättring och innovativa. Om du har tydliga nödvändigheter – gör en sammanfattning och fråga organisationen vad deras förmåga är i de särskilda förmågorna.

5) Tillgänglighet – Administrationsnivåer

Se till att de kan lösa dina problem. Organisationer har regelbundet en kundkontogrupp i Storbritannien, men deras primära förbättringsgrupp kan vara baserad någon annanstans. Se till att du får ett telefonnummer, inte bara en e-postadress (och inte ett överlägset prisnummer när det gäller allt). Fråga webbplatsens sammansättningskontor vad sluttiden är för att svara på meddelanden.

6) Resursering

Du tror att ditt kontor för webbplatssammansättning bör vara tillräckligt stort för att garantera att ditt företag inte försummas om du antar att din registerchef är borta eller på semester.

Lutar du dig mot ett större kontor med högre resurser eller ett mer blygsamt, mer anpassningsbart kontor? Den grundläggande riktlinjen är att hitta en webborganisation som har resurser för att spegla storleken på ärenden och åtaganden du behöver. Förutsatt att du har 1000 representanter men din genuina finansiella plan för uppvisning och avancemang är förnuftigt låg, kan du helt enkelt behöva en organisation på 5-10 anställda. Om du har 100 representanter, men du är starkt beroende av omvärderade projekt, kan en större organisation vara mer rimlig. Ingen storlek passar alla!

7) Organisationsperiod

Ålder gör i allmänhet ingen skillnad, men i den här branschen kan det mycket väl vara en viktig faktor. Webben har sett många förändringar på generellt sett kort tid, i händelse av att ett webbsammansättningskontor har gjort affärer i minst fem år har det uppenbarligen övervakats väl. Webben har sett vinst och misslyckande för många organisationer; de som lever för att berätta historien drivs helt klart bra.

8) Är personalen trevlig och skicklig?

Du bör umgås med personer som hanterar ditt register. De bästa resultaten kommer att uppnås när du tillverkar en organisation med ditt webbkontor.

Ger de ett paket som inte är tillgängligt, eller passar de sina tillgångar till dina behov? Använder de mycket språk eller förstår de uppenbarligen saker? Har de gett viktiga idéer som är lämpliga för ditt företag? Mycket ofta, organisationens försök att sälja föremål som du inte behöver bry dig om och som inte är skräddarsydda för dina behov.